Vali Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığının “Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla başlattığı maske ve sosyal mesafe denetimine katıldı.

Kızıltepe ilçesinin Şahkulubey caddesinde vatandaşları ve esnafı maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyaran Vali Demirtaş, kurallara uymanın hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Gerçekleştirilen denetimlerde Vali Demirtaş’a Vali yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Jandarma Komutanı Halil Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Muhittin İlker Emir ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz eşlik etti.

Vali Mahmut Demirtaş yaptığı konuşmada; "Bugün burada hem vatandaşlarımızı hem de esnaflarımızı denetliyoruz. Vatandaşlarımızın maske takması konusunda ve sosyal mesafeye uymaları, daha duyarlı olmaları konusunda uyarı ve ikazda bulunuyoruz. Ne mutlu ki vatandaşlarımızın artık buna alıştıklarını, maskeleri kullandıklarını görüyoruz, sosyal mesafeye dikkat ettiklerini görüyoruz. Buradan vatandaşlarımıza maske takmalarını ve sosyal mesafeye mutlaka uymaları gerektiğini, bunun sağlıkları açısından çok önemli olduğunu söylemek istiyorum. Dedi’’