Vali Mustafa Yaman’ın Yeni Yıl Mesajı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mustafa Yaman, yeni yıl mesajı yayımladı.

Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaman, yayımldığı mesdajında şunları kaydetti: 

Gerek ülkemiz gerekse Mardin’imiz için önemli yatırımların ve projelerin hayata geçirildiği verimli bir yılı uğurlarken, iyilik ve güzellik temennisi ile Mardinli hemşehrilerimizle birlikte yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyorum.


Geride bıraktığımız yılda, değerli hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermek ve şehrimizi çok daha iyi noktalara taşımak amacıyla, hemen her alanda birçok projeyi hayata geçirdik ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde yürüttük. Halkımızın huzur ve refah içinde yaşaması için toplumumuzun her kesimiyle el birliği ile çalışma gayretinde bulunduk.  
2019 yılında da Mardin’imiz için, siz değerli hemşehrilerimizin her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla çalışmalarımıza aynı istek ve heyecanla devam edeceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor, Mardinli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar tüm insanlığa huzur, barış, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor, Mardinli hemşehrilerime sevgi ve getirmesini diliyor, Mardinli hemşehrilerime sevgi ve getirmesini diliyor, Mardinli hemşehrilerime sevgi ve getirmesini diliyor, Mardinli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. saygılarımı sunuyorum. Mustafa YAMAN Vali / Büyükşehir Belediye Başkan Vekili.

Midyat Gündem