Vali Mustafa Yaman, Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Mardin Valisi Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mustafa Yaman, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yaman mesajında, şunları kaydetti: “Dini ve milli bayramlarımız Millet olarak kenetlenmemizi sağlayan, mutluluklarımızı paylaştığımız en güzel günlerdir. Kurban, cömertliktir, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, bu dünyaya misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır.

Kurban kırık kalpleri, solgun yüzleri, mahzun bakışlıları sevindirmektir.  Bu bakımdan tüm ihtiyaç sahiplerinin de bu müstesna heyecana ortak edildiği sosyal dayanışmamızın ve birliğimizin de teminatı önemli bir zaman dilimidir.

Sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bayram günlerini eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimizin aileleri, evlatları, gazilerimiz ve aileleri başta olmak üzere hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin, Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, gazilerimizi minnetle, şehitlerimizi rahmetle yâd ederim.”