İlçe Başkanlığında düzenlenen programa, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Mardin eski Milletvekili Orhan Miroğlu, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe ile partililer katıldı.

Miroğlu, İstanbul seçimleri çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bayram tatili için İstanbul'dan gelen hemşehrilerimizle mutlaka görüşüp, bunun önemini anlatmamız lazım, mutlaka sandığa gitmeliler." Dedi.

AK parti Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise Ramazan Bayramı’nın İslam coğrafyasına huzur ve barış getirmesini temenni ederek, İstanbul’da tekrarlanacak seçime de değindi. Şahin konuşmasında, “İstanbul’dan Midyat'ta gelmiş bütün hemşerilerimizin 23 Haziran’da mutlaka oy kullanmalarını istirham ediyorum. İstanbul seçimi, Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi ve yoluna devam etmesinde çok önemli bir dönüm noktası, önemli bir başlangıç olacak. Binali Yıldırım ile İstanbul'un çok daha emin ellerde olacağına ve iyi hizmet göreceğine inanıyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Melih Güneştan ise teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, herkesin bayramını kutladı.