AK Partili Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Akçakaya Mahallesinde altyapı, su, kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahallede yaşayan vatandaşlardan Hasan Aksoy, ilçenin en büyük mahallelerinden birinde yaşadıklarını belirterek, "Buna rağmen 30 yıldır belediye tarafından mahallemiz hizmet görmedi. Başkanımız Veysi Şahin sağ olsun mahallelinin bütün taleplerini yerine getirdi. Alt yapı, yol çalışması, taziye evi gibi hizmetler sunuldu." dedi.

Hüseyin Gümüş ise, “Bize taziye evi yaptı. Yollarımızı yaptı, halende yapmaya devam ediyor. Biz ondan çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz saygılar diliyoruz.” Diye konuştu.

Mehmet Emin Batı, seri ve kıssa sürede alt yapıyı yaptıklarından dolayı emmeyi geçen Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ettiğini söyledi. “Midyat için elinden geleni yapıyor ve yapacağına da inanıyoruz” Dedi.

Başkan Şahin, mahallede sürdürülen altyapı, su, kanalizasyon, cami taziye evi ve asfalt çalışmalarını yerinde incelemesi sırasında, ayrıca vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Şahin’e, Midyat Belediye Başkan yardımcısı Metin Kutlu ile Akçakaya Mahalle Muhtarı İbrahim Aksoy eşlik etti.