İdris Arslan, Meclis Üyeliğine Başvurdu

İdil Ak Parti İlçe Başkan yardımcısı İdris Arslan, AK Parti’den Midyat Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adayı müracaatları tamamlanırken, meclis üyeleri için başvuru süreci devam ediyor. Bu hafta sonu itibariyle meclis üyeliklerine yapılan başvuru sayısı artış gösterirken Siyasetçi İş Adamı İdris Arslan Midyat Belediyesi Meclis üyeliğine AK Parti'den aday adayı oldu.

Arslan, AK Parti Midyat İlçe teşkilatına giderek başvurusunu gerçekleştirdi. Arslan başvuru sırasında akrabaları eşi ve dostları yalnız bırakmadı.

Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, başvurusu alırken, önemeli bir seçimin arifesinde olduğunu kaydederek, yoğun bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Güneştan, “AK Partiye Midyat’ta teveccüh üst seviyede. Başvuruda bulunan meclis üyelerimiz bir birinden değerli ve kıymetli. AK Partiye olan teveccühlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İdris Arslan ise, “Buraya benimle gelen ve müracaatımda beni yalınız bırakmayan aile dost ve sevenlerime şükranlarımı sunarım.  İnşallah partimizi seçimlerde burada en güzle şekilde temsil edeceğiz.” Diye konuştu.  

İdris Arslan Kimdir?

1981 Midyat doğumlu olan İdris Arslan, İki yıl Şırnak’ın İdil İlçesi AK Parti İlçe Başkan yardımcılığını yaptı. Gayrimenkul ve İnşaat sektörüyle uğraşan Midyat ve Dargeçit çevresinde Zadıkê aşiretine menus olan Arslan evli üç çocuk babasıdır.