Mardin’in Midyat ilçe Kaymakamı Tekin Dundar’ın Kurban Bayramı Mesajı yayımladı.                                  

Bayramlarımız; sevginin, saygının ve sosyal duyarlılığımızın arttığı kaydeden, Kaymakam Dundar, “birlik ve beraberlik ruhumuzun geliştiği, kalplerimizin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesine vesile olan önemli günlerdir.

Milletimizin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlenerek gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramlarından birine daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan bu bayram, ibadet olmanın yanı sıra, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı da simgeler.

Bayramın; dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyor, bu mutlu günde tüm milletimizin ve Midyatlı hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.”