Yaşamını yitiren 6 kişinin Midyat ilçesinde halısaha maçının ardından ikametlerinin bulunduğu Bardakçı köyüne döndükleri belirlendi

Alınan bilgiye, Midyat-Dargeçit kara yolunun 10. kilometresinde sürücülerinin kimliği ve plakaları henüz öğrenilemeyen bir kamyon bir traktör ve bir otomobilin karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşamını yitiren 6 kişinin Midyat ilçesinde halısaha maçının ardından ikametlerinin bulunduğu Bardakçı ve Arnas köyüne döndükleri öğrenildi.

Kazada vefat edenler Hakan Özkahraman, Nimettullah Yıldız, Özgür Yıldız, Bilal Seyitoğlu, Dilovan Seyitoğlu ve 6 yaşındaki Abdülkerim Yıldız isimli çocuk, Nimetullah Yıldızın oğlu olduğu öğrenildi.

Bardakçı köyü sakinlerinden Faik Teomay, aldığımız duyumlara göre, “Bardakçı köyü sakinlerinden Faik Teomay, aldığımız duyumlara göre, “bizim çocuklar Bardakçı mahalleden gelen çocuklarımız halı saha maçı yapmışlar, akşamüzeri maç dönüşü taksi ile bir tırın altına girmişler. Tır daha önce traktörü çarpıyor, traktörü sürüklüyor ondan sonra, taksinin üzerine sürüyor. Yaklaşık yüz metre sürüklüyor. Aldığımız duyum 6 şehidimiz var. Halen kayıpların olduğu söyleniyor. Cenazenin bir yoldan belki 100-150 metre fırlamıştı. Onu da bulduk Allah yardımımız olsun. Ölülerimizi Allah rahmet eylesin.” Diye konuştu.