Muharrem İleri, Faaliyetlerini Sürdürüyor

AK Parti Midyat Belediye Başkan aday adayı Muharrem İleri, seçim faaliyetlerini ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Mehmet Vejdi Kahraman’a, seçim çalışmalarında destek vermek için kente gelen Muharrem İleri, AK Parti İl Başkanlığında partililer bir araya geldi.

İl Başkanlığında Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, Milletvekilleri Cengiz Demirkaya ve Şeyhmus Dinçel ile birlikte il başkanlığında bir partililerle bir araya gelen Muharrem İleri, temaslarının ardından Midyat’ta geldi.

AK Partinin tüm aday adaylarına başarılar dilediğini söyleyen Muharrem İleri, Bu bir hizmet yarışı olduğunu kaydederek şöyle konuştu: “ AK Partinin tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Partimizin takdir edeceği Belediye başkan adayımızın yanında olacağız. Allah nasip eder ve aday gösterilsek tüm AK Parti gönüllüleriyle iş birliği içinde olacağız. Bu bağlamda; Midyat halkının önceliklerini dikkate alan hizmetlerin tesisi için birlik ve beraberliğimiz seçimden önce ve seçimden sonra da devam edecek. Amacım belediyemizin tüm kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaktır. Hizmet ederken, adil davranacak ve tüm hemşehrilerimizi kapsayan uygulamalar yapacağız. Önceki başkanımızın hizmetlerini artırarak sürdüreceğiz. Ayrıca bakanlıklarla olan ilişkilerimizi geliştirip genel bütçeden de hizmetlerimizi finanse edeceğiz. Midyat’ın turizm potansiyelini geliştirecek turizm eğitim faaliyetlerini başlatacağız. İlçemizin yöresel ürünlerinin üretimi ve tanıtımını artıracağız.” Dedi.

Dinamik belediye başkan aday adayı Muharrem İleri; "Midyat belediyemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz, seçilmem durumun da Midyat belde halkımızla tek vücut olup, ilçemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz, iş hayatındaki tecrübelerimi artık kendi halkım için değerlendirmek istiyorum." dedi.