Muhtar adayı, Savaşçı kapı kapı dolaşıp oy istiyor

Ayşe Savaşçı, muhtar adayı seçim çalışmalarına başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin yaklaşması ile birlikte mahallelerine hizmet etmek isteyen muhtar adaylarının isimleri ortaya çıkmaya başladı.

Mardin'in Midyat ilçesinde, ilk kadın muhtarı olan, Ayşe Kavak Savaşçı, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden muhtar olmak için çalışmalara başladı.

Ayşe Kavak Savaşçı, Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı için yeniden mahalleme hizmet için muhtar olmak aday olduğunu belirterek, seçim çalışmaları için çıkış verdi.

Dört dönemdir muhtar olan Savaşçı, Daha iyi hizmet etmek için yeniden aday olduğunu belirterek, "Bahçelievler mahallesindeki muhtarlık yarışından yeniden varım" dedi.

Ayşe Savaşçı şöyle devam etti: “ Bahçelievler muhtarlar olarak. Ben kişilerle değil, hizmetlerle yarışırım. Tekrar mahallelimin desteğini bekliyuorum. Ben bir kadın muhtar olarak hangi makama gitsem ilgi alaka çok oluyor. Kaymakamımız, belediye başkanımız bizimle ilgileniyor. Halkımızın ihtiyaçlarını aktarabiliyoruz. Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Sorunları ilgili makamlara iletiyorum. Erkek rakiplerime oranla kendimi daha şanslı görüyorum. Çünkü kadın seçmenler bu işi benim daha iyi yapabileceğime kanaat getiriyor. Mahallemizdeki dar gelirlilere sahip çıkıyorum." ifadesini kullandı.

Midyat Gündem / İzzettin Erkal