Mardin'in Midyat İlçesinde babalar günü dolayısıyla, protokol üyelerinden şehit babalarına anlamlı ziyaret.

Midyat İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Veysi Şahin, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, İlçe Emniyet Müdürü Bolkar Bostancı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, Babalar Günü dolayısıyla ilçedeki şehit babalarını ziyaret hediyelerini takdim etti.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Dundar, babalar günü vesileyle şehit babalarının evlerini ziyaret ettiklerini belirterek, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın hürmetlerini ve selamlarını ilettiklerini söyledi.

Kaymakam Dündar, şöyle konuştu: "Bu vatan şehit kanlarıyla sulandı. Bu vefakar ve cefakar babalar bu aziz evlatlarını yetiştirip vatan uğruna feda etmeleri ile vatan korunabildi, elde edilebildi. İnşallah biz de o şehitlerimizin şefaati ile kurtuluşa ereceğiz. Tekrar tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Onları yetiştiren bu fedakar ve cefakar babalardan Allah razı olsun. Allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin." dedi.

Ziyaret öncelikle geçtiğimi günlerde İdlip Şehidi Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat’ın Babası Abdulcelil Mağat, ziyaret edilmesinin ardında, 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Şehit Velit Bektaş’ı babaları Abdulkadir Bektaş, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde şehit olan Uzman Onbaşı Fatih Akbulut'un babası Mehmet Şerif Akbulut, PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda şehit edilen sivil mühendis Mazlum Gözenoğlu’un babası Hüseyin Gözenoğlu ve PKK’lı teröristlerce Şırnak'ın Uludere ilçesinde yapılan saldırıda şehit edilen Er Abdurrahim Bulut’un babası Mehmet Zeki Bulut, evlerinde ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hediyeleri takdim ederek taleplerini dinlediler.