Vatandaşlara Kandil Lokumu Ve Şekeri Dağıtıldı

Mardin’in Midyat ilçesinde Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) dünyayı şereflendirdiği “Mevlid-i Nebi nedeniyle lokum ve şeker dağıtıldı.

Belediye önündeki Anıt Parkın önünde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, yaptığı açıklamada Mevlit Kandilinin kalpleri aydınlatması, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe vesile olması dileğinde bulundu.

Urazin daha sonra şöyle konuştu: “Bu mübarek günde bizler de AK Parti Midyat Kadın Kolları Başkanlığı olarak ilçemizde Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) dünyayı şereflendirdiği “Mevlid-i Nebi nedeniyle lokum ve şeker dağıttık. Âlemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, temennisi ile tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarım. Bu vesileyle Bütün Müslümanların ve Midyatlı vatandaşlarımızın Mevlit Kandilini kutluyorum.” dedi.

AK Parti Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Berna Baysal’ isei “Yaratılmışların en hayırlısı, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem için duygularımızı dile getirdiğimiz şu mübarek günde salat ve selam O'na olsun.” Dedi.

Songül Ersoy’da,” Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Bütün İslam âleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.”

Midyat Gündem