Veysi Şahin, Kadınlar Günü Etkinliğine Katıldı

AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İçin Düzenlenen Programda katıldı.

AK Parti Midyat Belediye Başkan adayı Veysi Şahin ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Matiat Otelde kutlama programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel düzenlenen programa, AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin ve eşi Tülin Şahin, eski Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanız Hülya Hekimoğlu, İlçe Başkanı Melih Güneştan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe, partililer ve davetliler katıldı.

AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı Veysi Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada, göreve geldiğimiz de kadınlara yönelik çok güzel hizmetleri olacağını söyledi

Şahin, “Bir şehre kıymet biçen, renk veren, yol çizen kadındır. Kadınların kent konseyinde yer almalarını, ilçemize yapılacak çalışmalarda söz sahibi olmalarını sağlayacağız. Maaşımı okul okuyan engelli kız çocuklarına burs olarak dağıtacağım. Kadınlar geleceğimizin mimarı, çocuklarımızın anneleridir. Bugüne dek hem anamız, hem kardeşimiz, hem eşimiz hem de çocuklarımız olan her yaştan kadın, ülkemizin birer yapı taşı olmuştur. Kadınlar Günü vesilesiyle de güzelliğin, sevginin, hoşgörünün artması dileğiyle, kadına şiddetin uygulanmadığı bir dünyada hep beraber mutlu ve huzurlu yaşamayı temenni ediyorum. Saygı ve hürmet ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Tülin Şahin ise, burada yaptığı konuşmada biz kadınlar bir toplumun en etkili yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurları olduklarını söyledi.