Veysi Şahin’den, teşekkür açıklaması

AK Parti Midyat Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, teşekkür mesajı yayımladı.

Şahin mesajında, Çok değerli Midyat’lı Hemşerilerim, diyerek açıklamasında şu konulara yer verdi.

Bu zafer gecesinde öncelikle sizleri şahsım ve AK Parti camiası adına sevgiyle, Saygıyla en derin muhabbetlerimle selamlıyorum diyen Şahin, şöyle devam etti: “Bugün gerçekleşen 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin başta ilçemiz Midyat olmak üzere, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Şahsımı Midyat Belediyesine başkan olarak seçen Midyat halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bugün yapılan seçimde siz sadece belediye başkanınızı seçmediniz. Evlatlarımıza nasıl bir Midyat bırakacağınızın kararını verdiniz. Midyat’ın geleceği için evet dediniz.

Kardeşlerim siz Midyat’ın yeni hedeflerine sahip çıktınız, beni yalnız bırakmadınız. Bende sizi yalnız bırakmayacağım. Bu ten bu canda olduğu müddetçe sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Siz sandık başına giden her bir Midyatlıya teşekkür ediyorum. Midyat’a başkan olan siz değerli Midyat halkısınız. Ben sizlerin hizmetkârıyım. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle bana ve arkadaşlarıma verilen bu yetkiyi hak ve hukuk gözeterek, adaletle kullanacağız. Daha önce Midyat için çok güzel projeler hazırladık. Göreve başlar, başlamaz taahhüt ettiğimiz projelerimizi kısa vadeli – orta vadeli ve uzun vadeli periyotlarla hayata geçireceğiz.

Hizmetlerimizi, bize oy versin, vermesin bütün Midyatlılara eşit olarak sunacağız. Seçim kampanyası boyunca beni telefonla arayan soran bulunduğum her ortamda bu göreve layık olduğumu söyleyen, can-ı gönülden destekleyen, teveccüh gösteren, dualarını eksik etmeyen dostlarıma, arkadaşlarıma, AK Parti camiasına, aileme ve değerli Midyatlı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.

Midyat bu seçimle birlikte bir kez daha AK Partinin kalesi olduğunu göstermiştir. Midyat halkı Cumhurbaşkanımızı ve AK Partiyi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Umuyorum ki Yüce Allah’ın izniyle Bu destek ilelebet sürecektir. Kadim şehir Midyat halkı, mazlumların sesi, hakkın savunucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu, Midyat’ı projeleriyle şahlandıracağına inandığı Veysi Şahin’in yanında olduğunu bugünkü seçimlerde göstermiştir. Bu zafer, sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değildir, sadece AK Parti’nin değildir, sadece benim ve ekibimin zaferi değildir. Bu zafer tüm Midyat halkının zaferidir. Bir baba olarak; Çocukları ve gençleri sahipleneceğim. Bir evlat olarak; Annelerimizi ve babalarımızı sahipleneceğim. Bir Midyatlı olarak; Memleketimi sahipleneceğim. Bir mühendis olarak; Midyat’ı imar edeceğim. Bir Başkan olarak; fakir, fukarayı sahipleneceğim. Hepinizi, Allah’a emanet ediyor, bu zafer gecesinde yanımızda yer aldığınız için, bizi yalnız bırakmadığınız için, bize gösterdiğiniz yoğun, ilgi, alaka ve sevgi seli için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Seçimlerimiz ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlı olmasını diliyorum. Sağ olun! Var olun!”