Uzun Yıllar Kamu Hizmetinde Bulunmuş Abdulhakim Çelik, 31 Mart Mahalli Yerel Seçimlerinde Midyat Belediye Başkanı Olabilmek için Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 'ne müracaat etti.

Evraklarını hazırlayarak Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı'na gelen Abdulhakim Çelik, kayıt işlemlerini tamamlandıktan sonra evraklarını Ak Parti Midyat Seçim İşleri Başkanı Abdulkadir Atasal 'a teslim etti. Resmi başvurusunu tamamlayan Çelik, fotoğraf çekiminden sonra Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığı'ndan Ayrıldı. Abdulhakim Çelik'in başvurusu esnasında Ak Parti Midyat İlçe Teşkilat Başkanı Engin Baştuğ'da hazır bulundu.

Midyat'a hizmet için aday olduğunu vurgulayan Abdulhakim Çelik, şu açıklamada bulundu : " Saygı Değer Midyat ' lı hemşehrilerim; 31 Mart 2019 Mahalli idareler Seçimlerinde, Arkamızda dua edenlerimizin çok olacağı ,her kesimi ayırım yapmadan kucaklayacağımız hizmetler yapmak , Hemşehrilerimizin derdi ile dertlenip herbirini başımıza taç etmek için Midyat sevdalısı olarak çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizleri mahçup etmemesi en büyük duamız vede niyazımızdır, haydi Bismillah "Vakit Midyat Vakti " Desteğinizi dualarınızı eksik etmemeniz dileğiyle saygılar sunuyorum."

Abdulhakim Çelik Kimdir?

Abdulhakim Çelik 1971 Midyat doğumlu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Midyat'ta tamamladı. Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu.1995-2015 yılları arasında Dargeçit, İdil ve Midyat Adliyelerinde Kamu Görevlisi olarak çalıştı. . 30 Mart 2014 seçimlerine AK Parti'den Midyat Belediye Başkan Aday Adayı oladu. Arapça ve Kürtçe bilmekte olan Abdulhakim Çelik, Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Halil Polat