MARDİN - AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı Aralık ayı Danışma Meclisi geniş katılımla gerçekleşti.

Danışma Meclisine, AK Mardin İl Başkan Yardımcısı Çelebi Araz, Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Aslan, Midyat Belediye Başkan yardımcısı Servet Yücel Oğuz, Belediyesi Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanlığı salonunda yapılan toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti İl Başkan yardımcısı Çelebi Araz, İlçe Başkanı Melih Güneştan,  Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Aslan, yaptıkları çalışmaları içeren faaliyet sunumlarını gerçekleştirdi.

Teşkilat başkanlarının konuşmalarının ardından kürsüye gelen Midyat Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin ise, kıssa sürede Midyat Belediyesi’nin faaliyetlerini ve yakın zamandaki hedeflerini içeren bir konuşma gerçekleştirdi.

Seçimlerde söz verdikleri projeyi hayata geçirmek noktasında kararlı olduklarının altını çizen Başkan Veysi Şahin, “Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 2.Uluslararası Midyat Kültür Ve Sanat Festivali, Marev Koro Konseri düzenledik. Belediye Hizmet Kampüsünün temelini atarak bitirme aşmasına getirdik. Estel – Midyat Tarihi Sokakları Sağlıklaştırma Projesi kapsamında Akçakaya, Işıklar ve Ulucami mahallesinde bulunan bina, dükkân ve hanların bulunduğu 200 yapının yenileme çalışmaları tamamladık. Karayolları Alanı Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve yeraltı otopark projesi hazırladık. Doğal Gaz çalışmalarına başladık. Ulucami, Ortaçarşı ve yeni mahallede bu ay sonunda Doğalgaz verilecek aşamaya gelindi.” Dedi.

Şahin, "Midyat Belediye Başkanı olarak, ahlaki ilkelerinden asla ödün vermeden, benzersiz şehir için çaba sarf eden, her alanda şehrin istikbaline en yüksek katkıyı verecek kurumlardan biri olmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Dedi.

Midyat Gündem / Yusuf Erol