Hüseyin Çelebi, Midyat Belediyesi Aday Adaylığı İçin Başvurdu

Eski Ak Parti İlçe Başkanı ve işadamı Hüseyin Çelebi, AK Parti Midyat Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Hüseyin Çelebi, Midyat Belediye Başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu AK Parti İlçe Başkanlığına yaptı.

AK Parti İlçe Başkan Vekili Abdulkadir Atasal'a aday adaylık başvuru formunu teslim eden, Hüseyin Çelebi, siyasetteki ve iş dünyasındaki deneyimini yıllardır yaşadığı memleketi Midyat için kullanmak için aday olduğunu söyledi.

Çelebi, başvuru formunu teslim etmesinin ardından yaptığı yazılı açıklamada "Midyat ilçemize hizmet için göreve talip oldum. AK Parti'de hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Bizde bu kutlu davada görev almak, Midyat ilçemize hizmet edebilmek için göreve talibiz. Başvurumuz hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Hüseyin Çelebi Kimdir?

1971 Midyat Doğumlu, olan Hüseyin Çelebi ilk ve ortaokulu Midyat’ta Liseyi İskenderun’da tamamladı.  Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini bitirdi. 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2009 yılında MÜSİAD Mardin Şube kuruculuğu üyeliği yaptı. 2011 yılında AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı yaptı. Midyat’ta HSC Şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Çelebi, evli ve üç çocuk babasıdır.

Midyat Gündem / Selahattin Erol