Midyat'ın genç esnaflarından Murat Erdinç, aday adaylığına başvurdu

Midyatlı Genç İşadamı Murat Erdinç, AK Parti Midyat Belediye Başkan Aday Adayı Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu.

AK Parti Midyat ilçe Parti binasında dosyasını yetkililere teslim eden Erdinç, genç arkadaşlarıyla birlikte doyasını AK Parti Midyat İlçe Başkan Vekili Atilla Yarış’a telim etti.

Erdinç, hayırlı olması temennisinde bulunarak, sevenleri ile birlikte parti önünde fotoğraf çektirdi.

AK Parti Midyat İlçe Başkan Vekili Atilla Yarış’ta, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar dileğinde bulundu.

Erdinç, başvurusu sırasında çok sayıda genç esnaf ve arkadaşları katılarak destek verdi.

Adaylık başvurusunda, AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Selahattin Erol

Murat Erdinç Kimdir?

1985 Yılında Mardin’in Midyat İlçesinde Dünya’ya geldi. İlk Orta Ve Lise eğitimini Midyat’ta tamamladı. Çiçek, Peyzaj Ve Turizm sektöründe çalıştı. Halen Çiçek, Peyzaj Ve Organizasyonunda hizmet veren Elif Çiçekçilik firmasının yöneticisidir. Bio Kimya, İlkyardım, Kişisel gelişim, aktif vatandaşlık ve Liderlik dallarında eğitim gördü. Midyat Gençlik Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır. 12 yıldır aktif siyasette yer almaktadır. Daha önce AK Parti Midyat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının çeşitli kademlerinde görev aldı. 24.Dönem Genel Seçimlerinde Halkın Sesi Partisi (HAS Parti)’den Mardin Milletvekili Adayı Olmuştur. HAS Partinin AK Parti ile birleşmesinden sonra yeniden AK Parti’de siyasi çalışmalarına devam etmiştir. Erdinç, Evli ve 3 Çocuk babasıdır.