Mesleki Teknik Anadolu Lise’ si Şampiyon Oldu

Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 eğitim - öğretim yılı okul sporları genç erkekler futbol müsabakaları finalinde İ.M.K.B Anadolu Lisesini 3-0 yenerek Midyat şampiyonu oldu.

Son 5 yılda 4. şampiyonluğu kazanan Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul futbol takımı Mardin’de yapılacak olan futbol müsabakalarında ilçemizi temsil etmeye hak kazandı.

Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Çetin Yarış, müsabaka sonunda hem kendi öğrencileri hem de rakip öğrencileri tebrik ederek bu tür spor faaliyetlerinin öğrenciler arasında kardeşlik ve dayanışma ruhunu daha da artırdığını söyledi

Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mustafa Saylık ise; ” Son 5 yılın 4’ünde şampiyon olan takımımız sene başından beri yaptığımız çalışmaların karşılığını bu senede şampiyon olarak aldık. Okullar açıldığından beri futbol takımımızdaki öğrenciler hiçbir ulaşım imkânının olmadığı ve şehrin çok dışında yapılan ilçe sahasında yapılan her antrenmana yürüyerek gidip gelerek çok büyük emek harcadılar. Emeklerinin karşılığını şampiyon olarak almaları bizleri daha da sevindirmiştir. Okul futbol takımımıza destek verecek tüm ihtiyaçlarını karşılayan Sponsorumuz TAV havalimanları işletmelerine ve sayın M. Sani Şener’e teşekkürlerimizi iletiyor bu şampiyonluğu onlara armağan ediyoruz. Mardin’de ilçemizi temsil edeceğimiz maçlar için Kaymakamımız Sayın Hüseyin Tekin ve Midyat Belediye Başkanımız Sayın Şeyhmus Nasıroğlu’ndan destek bekliyoruz.” dedi.