Mardin'de 6 Ayda 11 bin 394 Gıda Yardımı Yapıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahiplerini ulaştıklarını dile getirirken,  “Bünyemizde kurduğumuz Lojistik Merkezimizle de 11 bin 394 adet gıda kolisini dar gelirli vatandaşlarımıza ulaştırdık” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor. Birçok sosyal projeye hayat veren Büyükşehir Belediyesi, kurduğu lojistik merkezi ile de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.  Açılmasının üzerinden 6 ay gibi kısa bir süre geçen merkezde bugüne kadar ihtiyacı olan vatandaşlara 11 bin 394 adet gıda kolisi dağıtımı yapıldı. Merkeze gelen başvurular titizlikle incelenmekle beraber, dar gelirli vatandaşlara yardım yapılmaya devam ediliyor.

Sosyal sorumluluklarımızla örneğiz

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, “İlimizde yaptığımız sosyal projelerimizle örnek oluyor” dedi. Yaman” Şehrimizde hemşehrilerimizin en sıkıntılı anlarında da yanındayız” ifadesini kullanırken, “Büyükşehir Belediyesi olarak görevi almamızın akabinde en başından beri ilimizin menfaatleri için çaba vermekteyiz. Şehrimize yakışan projelerle alt yapı, üst yapı, kültür ve sanat projeleri, spor projeleri ve sosyal projelerde önemli işleri başardık. Özellikle ilimizde dezavantajlı hemşehrilerimizi gözeten bir yapıda olduk. İhtiyaç sahipleri hemşehrilerimizin de hep yanında yer aldık. Bu noktada sosyal sorumluluk projelerinde gerek “mardinmasa” birimimiz gerekse Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile vatandaşlarımızı mutlu ettik” diye konuştu.

İhtiyacı olan vatandaşlarımızın yanındayız

Yaman sözlerine şöyle devam etti: “Biz ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırırken daha kurumsal bir şekilde çalışmak istedik. Vatandaşlarımıza yollayacağımız gıda kolilerinin temiz, hijyenik ve güzel bir mekanda olmasını planladık. Bu nedenle Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde lojistik merkezimizi hayata geçirdik. Burada ekiplerimiz müracaatı olan vatandaşlarımızın evlerinde yaptığı incelemenin akabinde temel gıda maddelerini evlerine ulaştırıyor. Bugüne kadar yapılan 11 bin 394 adet yardım ne denli önemli bir iş başardığımızı göstermiştir. Sosyal sorumluluk çalışmalarımız sürecek”