Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Mert Başkan Abdulkadir Tutaşı’nı makamında ziyaret ederek, Artuklu belediyesi ile yapılabilecek faaliyetler görüşüldü.

Başkan Tutaşı yaptığı açıklamada: “Yeşilay, Türkiye’nin en önemli ve kadim sivil toplum kuruluşudur. Mardin’deki çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Yapılan faaliyetler özellikle gençlerimiz için çok önemli çalışmalardır. Biz Artuklu Belediyesi olarak Yeşilay’ın etkinliklerine katılacağız, gereken desteği her zaman vermeye hazırız” dedi.

Önemli ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu ise, Sayın Belediye Başkanı Tutaşı ile gençlerimize yönelik önemli etkinlikler yapacaklarını, bu bakımdan başkanın bu desteğinden dolayı teşekkür ettiklerini, bundan böyle de geçmişte olduğu gibi Artuklu Belediyesi ile verimli çalışmalar yapacaklarını, ifade etti.

Başkan Günlüoğlu sözlerine şöyle devam etti:”Başkanımızdan yakın zamanda bitirilecek parklardan birini adını ‘Yeşilay Parkı’ olarak koyacaklarının sözünü aldık. Böyle bir ismin ilimiz için çok etkili olacağını düşünüyorum. Bu bakımdan şahsım ve Yeşilay camiası adına başkana teşekkür ediyorum”