Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Belediyenin araç filosunu genişlettiklerine dikkat çekerken, “Bu konuda kaynaklarımızı en akılcı şekilde kullanmak suretiyle çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Artuklu Belediyesi ilçenin daha güzel ve yaşanabilir olması hedefiyle gece gündüz demeden çalışıyor. Çalışmalarla ilçeyi adeta şantiye alanına çeviren Belediye, beklentileri karşılayan bir yapıda sahada yer alıyor. Diğer yandan daha iyi hizmet vermek adına araç filosunu da güçlendirmek için çaba veren Belediye, bu konuda da kaynaklarını en akılcı şekilde kullanmak için çaba veriyor. Bu düşünceler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan temizlik işlerinde kullanılmak üzere bir adet kamyon hibe olarak alındı.

Bütçemizi düşünerek hareket ediyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kaynaklarımızın maksimum şekilde hizmet olarak dönmesi için çaba veriyoruz” dedi. Tutaşı, “Belediyemiz yaşanabilir bir Artuklu hedefiyle ilçemizin tüm mahalle ve sokaklarında etkin bir şekilde çalışıyor. Mesai mefhumu dinlemeksizin vatandaşlarımızın beklentilerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Belediyemizin kaynaklarının son kuruşuna kadar halkımıza hizmet etmek için mücadele ediyoruz. Çalışmaların yapılmasında kullanılacak araç ve gereçlerin de en modern şekilde olmasını istiyoruz. Bu nedenle araç filomuzu genişletme çalışmalarımız sürüyor. Filomuzu genişletirken bütçemizi de düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Filomuz genişliyor

Bu nedenle akılcı bir anlayışla çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tutaşı,”Biz tüm bütçemizin vatandaşlarımızın beklediği ve istediği bir Artuklu olarak harcanmasını istiyoruz. Bu nedenle devletimizden ve kuruluşlardan hibe ve yeni araç alınması için çaba veriyoruz. Bu sayede bütçemizin en iyi şekilde kullanılmasına vesile oluyoruz. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından temizlik işlerinde kullanılmak üzere bir kamyon teslim aldık. Bizler bu anlayışla ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığına  ” diyerek sözlerine son verdi.  

Muhabir Yusuf Erol