Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yapımına kısa süre önce başlanan Kabala Mahalle Konağını bitirdiklerini kaydederken, “Konağımızı sağlıklı günlerde açarak mahalle halkımıza armağan edeceğiz” dedi.

Artuklu Belediyesi ilçenin sorunlarının bitirilmesi adına çalışmalarına hız vermekle birlikte vatandaşların isteklerine cevap vererek mahallelerin sorunlarını da bitiriyor. Daha önce Kabala Mahallesinde yaşayan vatandaşların en büyük istekleri arasında yer alan ve özellikle mahallede yaşayan kadınların mesleki kazanım sağlaması işçin önemli olan Kabala Mahalle Konağı yapımına başlamasından kısa süre geçmesine rağmen bitirildi. Konağın açılışı ise korona salgınının sona ermesinden sonra gerçekleştirilecek.

Kısa sürede bitirdik

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Söz verdiğimiz bir çalışmayı daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. İlçenin beklentilerine her zaman duyarlı olduklarını anlatan Başkan Tutaşı, “Göreve geldiğimizden bu yana vatandaş odaklı bir yönetim anlayışıyla her zaman hemşerilerimizin arasındayız. Onların taleplerini yerinde dinliyor ve hemen  çözümler üretiyoruz. Bu bağlamda Kabala Mahallemizden de özellikle kadınlarımızın bizden mahalle konağı beklentisi söz konusuydu. Biz bu konuda hassas davranarak  Mahalle Konağımız için çalışmalara başlamıştık. Şimdi konağımızı bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Kadınlarımız mesleki kazanım sağlayacak

Konakta kadınların mesleki kazanım sağlayacağına da işaret eden Başkan Tutaşı, “Konağımızı sağlıklı günler ile beraber açacağız. Burada kadınlarımızın becerilerinin ortaya çıkmasına imkan tanıyacağız. Bu sayede onlara önemli bir yol açacağız. Ayrıca sosyal sorumluluk çalışmaları ile de onların yanında olacağız. Şimdiden ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Yusuf Erol