Midyat’ta da ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan İbrahim Şişman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’ı ziyaret etmesinin ardından ilçe belediyesine geçti.

Midyat’ta eğitim camiasına damgasını vuran ve yıllarını eğitime adayan, Milli eğitim camiasının duayenleri Midyat belediyesinde bir araya gelip eğitim konusunu geçmişten günümüze sorunlarını ve gelecekte yapılması gerekenler konuşuldu.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in eğitime çok büyük katkıları olduğu kaydedilen ziyarette, ilk defa Midyat Belediyesinde Eğitim Bilim ve Teknoloji Komisyonu kuruluğu kaydedildi.

Eğitim Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Servet Yücel Oğuz, 2019-2020 yılı eğitim-öğretim yılı içinde 4 okulun belediye ekiplerince boyandığını, 42 okul ve 1 Kur’an kursuna boya verilmesi sağlandığını söyledi.

Toplantıya, Mardin İl Milli Eğitim eski Müdürü ve şuan Konya Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü olan İbrahim Şişman, Eğitim Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Midyat Belediye Başkan yardımcısı Servet Yücel Oğuz, Midyat İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Midyat Belediye Başkan yardımcısı Şehmus İleri, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eski bilişim koordinatörü Midyat Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, Eğitim-Bir-Sen Midyat Temsilcisi Hüseyin Yücel ve Midyat Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Halil Polat katıldı.

Midyat Gündem Com / Yusuf Erol