Birçok farklı konuda projelerine hayat vermeye devam eden Dargeçit Belediyesi, gençlere yönelik başlattığı çalışmaları ile halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Dargeçit İlçesine bağlı Ilısu ve Kılavuz Mahallelerinde basketbol ve voleybol sahasının yapımı için çalışmalara başlandı.

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, İlçeye bağlı Ilısu ve Kılavuz Mahallelerinde yapımına başlanan voleybol ve basketbol saha çalışmalarını inceledi ve ekiplerden gerekli bilgi alarak bazı talimatlar verdi.

Vatandaşları spora teşvik etmek ve güzel vakit geçirmek amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Aksoy, “ Halkımız hizmetin her zaman en iyisine layıktır. Halkımızın talebiyle Ilısu ve Kılavuz Mahallelerimizde basketbol ve voleybol saha çalışmalarına başladık. Ayrıca Karabayır Mahallemizde mini futbol saha çalışmalarına da başladık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın spor ile bir arada olması için çalışmalarımıza devam edecektir. Amacımız gençlerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda spor faaliyetlerini gerçekleştirmesi ve kötü alışkanlıklardan arındırılmasıdır. Şu bilinmelidir ki gençliğe spora verdiğimiz desteğimiz sonuna kadar devam edecektir. Gerekli bilgileri teknik ekiplerimizden aldık hedefimiz en kısa zamanda çalışmalarımızın bitmesidir. İnşallah çalışmalarımız sona erince Spor sahalarımız gençlerimizin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.