Dargeçit Belediyesi tarafından kırsal Karabayır Mahallesindeki sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapım çalışmaları tamamlandı.

Dargeçit Belediyesi tarafından kırsal mahallelerdeki gençlerin rahat ve huzurlu bir ortamda spor faaliyetlerini gerçekleştirmesi için yapılan sentetik çim saha projesi tamamlandı. Birçok farklı konuda projelere imza atan Dargeçit Belediyesi, gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ile halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Dargeçit’in Karabayır Mahallesinde modern bir alanda spor yapma imkânı sağlayacak olan sahanın açılış töreni Çin’in Vuhan Kentinden ortaya çıkarak kısa bir süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alınan koronavirüs (covit-19) salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Futbol, küçük yaşlardan itibaren çocuklarımızın gündemine girerse biz futbolda daha önemli başarılar elde etmiş oluruz diyen Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, sporun gençler üzerinde başarılarının artmasına neden olacağını belirterek, Gençliğe spora verdikleri desteğin sonuna kadar devam edeceklerini dile getirdi.

Daha önce futbol oynamak için İlçeye gelmek zorunda kaldıklarını belirten Karabayır Gençleri,” Mahallemizde tamamlanan sentetik çim futbol sahası sayesinde dilediğimiz kadar oynayabiliriz. Artık futbol oynamak için ilçe merkezine gitmek zorunda kalmayacağız. Bu yüzden çok mutluyuz. Gençlere yönelik çalışmalara yoğunluk veren Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’a ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. " dedi.