Dargeçit’te Parke Taşı Çalışmaları

Dargeçit Belediyesi, İlçede yılladır süregelen eksiklikleri gidermek adına kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamsa Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye bağlı kırsal mahalle Kısmetli de gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışmaları tamamladı.

Kış aylarının yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kısmetli Mahallesinde gerçekleştirdiği kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin kullanımına sundu. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, “Kısmetli Mahallemizde çalışmalarımız sona erdi. Yol yapım çalışmamızla mahallemizin sokakları yeni bir görünüme kavuştu. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Dargeçit için gece gündüz demeden çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip İlçemizde yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” diye konuştu.