Yarı Olimpik Yüzme Havuz Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İlk kez Dargeçit İlçesine bağlı Sümer Mahallesinde yarı olimpik yüzme havuz projesinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dargeçit İlçesinin ilk kapalı yüzme havuzu olma özelliği taşıyan Sümer Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının bin 580 metrekare alan üzerinde yapımına başlandı. 

Yaptığı çalışmalarla İlçeyi günden güne daha güzel daha yaşanabilir hale getirmeye devam eden ve birçok farklı konuda projelere imza atarak gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ile halkın takdirini kazanan Dargeçit Belediyesi, ulusal ve uluslararası turnuvalara katılacak sporcuların yetişmesi için yatırımlar yapıyor. Sportif alandaki dev yatırımlarından biri olan Sümer Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Dargeçit Belediyesi projeyi, en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunmayı hedefliyor.  

Yaklaşık maliyeti 4 milyon olan tesisin gençlerin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir alana sahip olduğunu aktaran Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy,  gençlere verdikleri sözleri yaptıkları projelerle bir bir yerine getirdiklerini dile getirdi. 

Aksoy,”Dargeçit’in ilk yüzme havuzu olma özelliği taşıyan tesisin büyük bir eksikliği ortadan kaldıracağına inanıyoruz.  Amacımız projemiz hizmete açılınca diğer ilçeler gibi ulusal ve uluslararası turnuvalara katılan genç sporcular yetiştirmektir. İnşallah gençlerimizin elde edeceği başarılar sayesinde ilçemizin adını duyuracağız. Sümer Mahallemizdeki projemizin ardından ilçe merkezimizde yarı olimpik yüzme havuzu projemize başlayacağız.” İfadelerini kullandı. 

Kırsalda yaşayan gençlerin ve Mahalle sakinlerinin yoğun talepleri doğrultusunda yapımına başlanan Sümer Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, açılacağı zamanı sabırsızlıkla bekleniyor.