Fahrettin Önen İlkokulu Öğretmenleri Tarafından Hazırlanan,  "Arka Bahçemizi Keşfedelim” isimli eTwinning projesi ile okulda eğitim ve öğrenim çocuklara farkındalık oluşturmak amaçlanıyor.

Fahrettin Önen İlkokulu öğretmenlerinden Esra Doğan ve Dilan Çakırtaş'ın hazırlamış olduğu, “Arka Bahçemizi Keşfedelim” isimli eTwinning Projenin başladığını duyurdular.

Duyuruda, “çocuklara açık havada ebeveynleri ile oynayarak öğrenme hayal kurma, işbirliği yapma becerilerini geliştirmektir. Çocuklarda stresi azaltıp dikkat sürelerini arttırmak ve öz disiplin geliştirmektir. Çocukların soru sormasını sağlamak, Ağaç, çiçek ve endemik bitkilerin isimlerini öğrenerek Doğa kültürü kazandırmaktır. Yaratıcı düşünmeyi geliştirmek, yaşadığı çevre ile bağlarını güçlendirmek, kuşaklar arası iletişim arttırmaktır. Çocuklara BİT araçları kullanma deneyimi kazandırmaktır” denildi.

Ayrıca, Projede görev alan öğrencilerimizi tebrik eder, projenin yürütülmesi sırasında öğrencilerimize destek veren velilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca projenin başlangıç, hazırlanma ve uygulama aşamasında ilgisini, desteğini proje yürütücü öğretmenlerden esirgemeyen, bire bir endemik bitki keşfetme heyecanına ilk kez tanık olan öğrencilerimize eşlik ederek, bir kez daha aile olduğumuzu, birlikte çok güzel ilklere ve işlere imza atabileceğimizi hissettiren okul müdürümüz Sevgi Oğuz’a teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

p