Başkan Şahin, mesajında “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin ve öğretmenlerinin sınav heyecanını paylaşıyor, TYT-AYT-YDT Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Huzurlu bir sınav temennisiyle, sınavda görev yapacak yönetici, öğretmen ve görevlilere kolaylıklar diliyorum. Huzurlu bir sınav temennisiyle, sınavda görev yapacak yönetici, öğretmen ve görevlilere kolaylıklar, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” Dedi.

Başkan Şahin, ayrıca, “Mardin, Kızıltepe ve Ömerli ilçelerinde Yükseköğretim kurumları sınavlarına girecek öğrenciler için özel araç tahsis etti. Farklı yerlerde sınava girecek öğrencileri Belediye Başkanlığı önünde, Belediye Başkan yardımcısı Abdürrahim Çelik, Beyaz Masa Ekibi ve Belediye Personeli uğurladı.

Ayrıca ilçemizde girecek olan yaklaşım 5 Bin öğrenci için de, sorunsuz bir sınav için çeşitli tedbirler alındı.

İlçenin farklı noktalarında, ulaşım, iletişim ve yön tarifi için belirli noktalarda Polis ve Zabıta Ekipleri yönlendirildi.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin