FM Fuarcılık Koordinatörlüğün Midyat Belediyesi Sponsorluğunda İlçemizde Gerçekleştirdiği 1.Midyat Kitap Fuarının açılışı gerçekleşti.

Midyat Son Dakika Haberleri... 1.Midyat Kitap Fuarı açılış törenine; Midyat İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Fethullah Aydın, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser İbrahim Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay katıldı.

Protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla açılışı gerçekleşen 1.Midyat Kitap Fuarı, daha sonra Kitap stantlarını gezerek, Fuarda yazar, şair, yayın evi hakkında bilgi aldılar.

Açılışa çeşitli okullardan katılan öğrencilere kitap alarak öğrencilere armağan edildi.

Ayrıca, Serap Akay Ağırman, İzzettin Yıldız, Osman Tatlı, Kutbeddin Çelik, Sinan Yağmur, Neşet Bozkurt, Muhittin Uymaz ve Neşet Bozkurt; Fuarda Midyatlı yazar ve şairlerinde yer alacağı söyleşi ve imza günleri düzenleniyor.

Işıklar Mahallesinde, Oto Gar yanında bulunan Festival alanında 15- 24 Ekim tarihleri arasında Saat 10:00 ile 20:00 1.Midyat Kitap Fuarı açık kalacak.