Mardin Büyükşehir Belediyesi, geleceğimizin garantisi olan gençlerin eğitim ve öğretim hayatlarında başarılı olmaları adına gençlere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mardin’de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin üniversiteli öğrencilerine destek olmak için çalışma başlattı. 2022 yılı için geçerli olmak kaydıyla üniversiteli öğrencilere eğitim yardımı verilecektir.   

Başvurular www.mardin.bel.tr internet adresi üzerinden online veya yüz yüze yapılabilmektedir. Geniş bilgi almak isteyen üniversiteli öğrenciler ALO 153 arayabilirler.

 Yüz yüze başvurmak isteyen öğrenciler, Vali Ozan Caddesi Yenişehir Mahallesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı içerisinde bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığını ziyaret edebilirler. Başvuru genel koşulları ve istenilecek belgeler web başvuru adresinde belirtilmektedir.

Başvuru yapıldıktan sonra izlenecek yol ise şöyle: “Eğitim yardımı, Değerlendirme Komisyonu ile karara bağlanacak. Eğitim yardımına başvuru esnasında istenen belgelerin eksiksiz olarak yüklenmesi gerekmektedir. Eksik veya yanlış evrak yüklenmesi durumunda başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.”

Son başvuru tarihi 18.02.2022.