İSTANBUL (AA) - BOSS4 Gayrimenkul’ün, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği "Alya Bahçe" projesinde örnek villa hazır durumda ziyaretçilerini bekliyor.

BOSS4 Gayrimenkul'den yapılan açıklamaya göre, inşaat süreci hızla devam eden yaklaşık 56 bin 500 metrekare alanda 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalardan oluşan "Alya Bahçe" projesinde örnek villa tamamlandı.

Şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için şehrin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcılar için planlanan "Alya Bahçe" projesinde her bağımsız bölümün özel bahçelere sahip olması önemli özelliklerden biri oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, hazırlanan örnek villa daireleriyle projenin özelliklerinin daha net şekilde ortaya çıktığını belirterek, “Villalarımız 3+1’lerde 213 metrekareden başlıyor, 6+1’lerde 300 metrekareye kadar çıkıyor. Metrekare fiyatları 45 bin TL’den başlayan projemizde villa fiyatları ise büyüklüklerine göre 10 milyon TL ila 21 milyon TL arasında değişiyor. Projemizle bahçeli, özgür ve ferah yaşam alanları sunuyoruz. Sıralı villa konseptinde tasarladığımız projemizde her villanın özel iki araçlık otoparkı bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

BOSS4 Gayrimenkul’ün özelliklerinin başında projelerini zamanında teslim etmesi olduğunu aktaran Akkuş, yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran projeler ürettiklerini bildirdi.

Akkuş, şunları kaydetti:

“Önce insan diyor ve projelerimizi bu vizyon üzerine kurguluyoruz. Bu yola yatırımcılarımıza güvenli bir yaşam, huzurlu bir çevre, konforlu bir yuva ve maksimum kazanç sağlamak hedefiyle çıktık. Ödeme koşullarımızı da mümkün olan en uygun şartlarla oluşturuyoruz. ‘Alya Bahçe’ projemizin ödeme koşullarını ise yüzde 35 peşin kalanı 24 ay vade, banka kredisi ve cazip peşin indirimleri olacak şeklinde oluşturduk. Projemizi 30 Kasım 2024’te teslim etmeyi planlıyoruz ancak tüm projelerimizde olduğu gibi hızlı üretim ve erken teslim geleneğimize uygun olarak bu tarihi daha da öne çekebiliriz.”

Konumu ve ulaşımıyla da dikkati çeken bir proje olan "Alya Bahçeşehir", Bahçeşehir 1. kısımda yer alıyor. Proje, birçok alışveriş merkezi, eğitim ve sağlık kurumlarına çok yakın mesafede olmasının yanı sıra Bahçeşehir’in cazibe merkezlerinden biri olan Gölet’e de 4,5 kilometre mesafede yer alıyor. Proje, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanını şehre bağlayan yolların üzerinde olmasıyla da ayrıca değer kazanıyor.