İSTANBUL (AA) - İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öncülüğünde düzenlenen “Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin fotoğraf sergisi açıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, İGÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öncülüğünde, TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma) Vakfı ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi (NGBB) desteğiyle, üniversite öğrencilerinin çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilincinin geliştirilmesini amaçlayan “Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 3’üncü etabı olan “Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Rehberli Gezi Turu Fotoğraf Sergisi”, 12-23 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebiliyor.

19 Ekim-23 Aralık tarihlerini kapsayan “Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin ilk etabında, TEMA Vakfı Avcılar İlçe Sorumlusu Songül Çağışlar’ın katılım gösterdiği “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Çevre Bilinci” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Projenin ikinci ayağı olan “Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Rehberli Gezi Turlarında Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğrencilerinin çektiği fotoğraflar, 12-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mehmet Akif Ersoy Fuaye Alanı’nda sergileniyor.

Proje ile küresel ısınma, iklim değişikliği, sürdürülebilir yaşam ve tehdit altındaki bitkiler gibi konularda “çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilinci” kazandırmak, gündelik yaşamda sürdürülebilirlik anlayışının geliştirilmesine katkı sunmak amaçlanıyor.