İSTANBUL (AA) - Karaca, kırmızının tonları ile tasarlanan yemek takımları, küçük ev aletleri ve yılbaşı objeleri ile yeni yıl ruhunu evlere taşıyor.

Karaca'dan yapılan açıklamaya göre, Karaca, yeni yılda da evlerin vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor.

Sevdiği lezzetleri keyifle pişiren ve yılbaşı sofrasını profesyonel bir şef gibi hazırlayanlar için yeni tasarımlarını Karacaseverlerin beğenisine sunan marka, mutfak ve sofra ürünlerinden, küçük ev aletlerine kadar alternatif pek çok ürünle yeni yılı karşılıyor.

Yılbaşı hazırlıklarında, Karaca bu yıl da şık ve renkli koleksiyonları müşterilerine sunuyor. Karaca, yılbaşına özgü renk ve desenli ürünleriyle mutfakta geçirilen vakti keyifli hale getirmek isteyenlere kurabiye kalıpları, yılbaşı temalı kahvaltı takımları, saklama kapları ve servis tabakları, gold ya da kırmızı renkli yeni yıl konseptindeki ürünleriyle sofralara eşlik ediyor.

Karaca’nın kırmızı renge sahip Tea Break 2in1 çelik çay makinesi ile sıcak çayla, Gastro Classic ızgara ve tost makinesi ile tostlarla, Hatır Barista Türk Kahve Makinesi ile hazırlanan kahvelerle, Mastermaid Bio Diamond 9 parça tencere setiyle pişirilecek yemekler ile misafirler ağırlanabiliyor.

Karaca, mısır patlatma makinesi, fondü makinesi, pamuk şeker makinesi gibi pek çok hediye alternatifiyle hazırlıkları kolaylaştırıyor. Yemek takımlarından çatal bıçak setlerine, sofra ürünlerinden dekorasyona dair ihtiyaç olan tüm ürünleri sunan Karaca’nın yeni yıl koleksiyonu ve daha fazlası, Karaca mağazaları, karaca.com ve Karaca uygulamasında bulunuyor.