İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye, her yıl hazırladığı yılbaşı kataloğunu bu yıl kalabalık sofraların önemine olan inancıyla yine, yeni, yeniden umut diyerek hazırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metro Türkiye, 2023 yılını aynı masada sevdikleriyle birlikte karşılamak için ihtiyaç olan her şeyi ve çok daha fazlasını yılbaşı kataloğunda sunuyor.

Yılbaşında herkesi yeniden sofralarda buluşmaya davet eden Metro Türkiye’nin kataloğunda, yılbaşı akşamlarının sofralarını hazırlanmasına yardımcı olacak tüm ürünleri ve yemek tarifleri bulunuyor.

Metro Türkiye, arasında kendi markalı ürünlerinin de yer aldığı özel soslardan mezelere, et ve balık çeşitlerinden egzotik meyvelere, donuk tatlılardan çikolatalara kadar yüzlerce ürünün yer aldığı yılbaşı kataloğunda küçük dokunuşlarla mutluluklar oluşturacağınız çözümler sunuyor.

Yılbaşı sofralarının başlangıçları olan Metro Chef hazır mezelerden ara sıcak ve garnitür çeşitlerine, pratik atıştırmalık sunumları için yerli ve ithal peynir çeşitlerinden Metro Chef füme etlere, kapanış için ise kolayca servis edilecek Rioba sufle, cheesecake ve tiramusu gibi hazır tatlı çeşitlerinden hem sofralarda sunabilecek hem de hediye edilecek Fine Life çikolatalara kadar birçok ürünü müşterilerine sunuyor.

Yüzlerce ürünün yer aldığı Metro Türkiye yılbaşı kataloğunda yılbaşı temalı sofralar için dekorasyon ürünlerinden yılbaşı ağaçlarına ve fındıkkıran gibi eğlenceli süslere kadar yeni yıl ruhunu evinize getirecek birçok ürün bulunuyor. Katalogda birbirinden farklı kutu oyunlar da yer alıyor.