Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat ilçesine 2. Sanayi Sitesi kurulması için çalışma başlattı.

Başkan Şahin, Midyat- Mardin karayolunun 3 kilometresinde Acırlı Mahallesi alanında 173,000 m2 alan üzerine kurulacağını kaydederek, kentte kurulacak olan orta ölçekli sanayi sitesi projesinin geliştirilmesi amacıyla Midyat esnafı için en uygun projeyi oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Şahin, “Midyat’ın önemli bir eksiğini gidermek için kolları sıvadık. İlçemizin en önemli bir eksiğini daha tamamlamayacağız ve dağınık olarak hizmet veren sektör temsilcilerini bir araya getireceğiz. İnşallah Güneydoğunun parlayan yıldızına yakışır bir ortam oluşturacağız. Şu anda bürokratik işlemlerin yürütülmesi için girişimlerde bulunduk. Kısa zamanda önemli yol kat edeceğimizi düşünüyoruz. 2. Sanayi Sitemiz hayırlar getirmesini ve bereketli kazançlar sağlamasını temenni ediyorum.” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından, Midyat’ta kurulması planlan 2. Küçük Sanayi sitesi istişare ve değerlendirme toplantısı için Belediye Meclis Salonun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahim Çelik, Midyat Şoförler Odası Başkanı Mehmet Zeki Ayyıldız, Başkanlık Sekreteri Veysel Süleyman Ergün, Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Onur, İmar işleri Personeli İlyas Acar, esnaf ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.