Midyat Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, kuruluş aşamasında ve kurulmasında süresi içerisinde Midyat Sanayi Sitesine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Veysi Şahin’e teşekkür plaketi verdi.

Sanayi Sitesi içerisinde esnaflar adına hizmet veren tüm temsilciler adına verilen plaketi Midyat-Estel Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi(MİDES) Başkanı Ersin Şen, Belediye Başkanı Veysi Şahin'e takdim etti.

MİDES Başkanı Ersin, "sanayi sitemizin kurulmasında ve ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı yönetim kurulumuzun aldığı karar ile bu plaketi Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’e adına hazırladık. Sanayi sitemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz" diyerek plaketi takdim etti.

Bu anlamlı hediyeden dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden Başkan Şahin, burada bulunan sanayi sitesi başkanları nın şahsında tüm sanayi esnaflarına teşekkür etti.

Başkan Şahin, “Midyat ilçemiz için elimizden geldiği müddetçe esnafımıza ve istihdam için çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz sanayi sitemizin siz değerli başkanlarından sanayi esnafları adına plaket almak bizim için onur verici bir olaydır. Bana bu onuru yaşattığınız için Allah sizlerden razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." Şeklinde duygularını ifade etti.

Plaket takdim töreninde MİDES Başkanı Ersin Şen sanayi sitesi yönetim kurulu üyeleri ve esnaflarının temsilcileri hazır bulundu.

Midyat Haber Fotoğraf Midyat Gündem