Öğrencilerin sınavlar öncesinde enerjisini yükseltmek ve müziğe ilgi duyan öğrencileri kaynaştırmak üzere Midyat Belediyesince, organizasyonunda bir araya gelen öğrenciler, müziğin birleştirici gücüyle doyasıya eğlendi.

Midyat Belediyesince, Aziz Önen Kız Anadolu Lisesinde Matiatenin Sesleri Müzik Grubu ve Semir Ortaç Orkestrasının katılımlarıyla, Yüksek Öğretim Kurulumları (YKS) sınavına girecek öğrencilere yönelik düzenlendiği, “Gençlik Konserine” ilgi büyük oldu. Öğrenciler etkinlikte sanatçılara birlikte şarkılar söyleyip açık havanın tadını çıkararak, YKS öncesi moral buldu. Yöresel şarkı ve türkülere eşlik edip doyasına müziğin tadına vardı. Konserde buluşan öğrenciler, topluluğun seslendirdiği eserler ve kendi bireysel performansları ile eğlendi.

Topluluk üyeleri katkılarından dolayı Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e teşekkür etti.

Düzenlenen etkinliğe, Midyat İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, Belediye Başkan yardımcıları, Abdurrahim Çelik, Masum Cengiz, Ali Alptekin, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, Midyat Turabdin Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İş, Midyat Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni Başkanı Kadri Baran, davetliler, öğrenciler ve aileleri katıldı.