Mardin’in Midyat ilçesinde İstiklal İlkokulu Anasınıfı öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Bolkar Bostancı, geçtiğimiz günlerde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinde ilçede çeşitli okullarda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Gezi kapsamında Ulucami Mahallesinde eğitim-öğretim veren İstiklal ilköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerini de ziyaret etti. Anasınıfı öğrenciler Emniyet Müdüründen etkilenerek, Emniyet Müdürlüğünü ve binayı gezmek istediklerini talep etiler.

Bostancı bunun üzerine minik öğrencileri makamına davet etti. Okul Müdürü Serkan Yıldırım ve Anasınıfı öğretmeni Halime Bulut, öğrencilerin bu isteğini yerine getirerek, bir gurup Anasınıfı öğrencisi ile birlikte Emniyet Müdürlüğüne ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Bolkar Bostancı öğrencilerin ziyaretten, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, polisin görevleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Öğrenciler Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelince ağırlandı. Burada çeşitli birimleri ziyaret ettiler. Öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü logolu bulunan bardak ve polis anahtarlığı hediye edildi. Daha sonra öğrencilerle günün anısına toplu fotoğraf çekildi. Öğrenciler, polislere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Özlem Erol / Midyat