Midyat’ta yaptığı hayırlı faaliyetlerle adını duyuran Azim Eğitim Kültür Sağlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  (Azim-Der)  yönetim kurulu üyeleri Midyat’ın yeni Kaymakamı Tekin Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Ziyarette dernek amaç ve faaliyetlerini Kaymakam Tekin Dündar’a aktaran Azim Der’in yeni yönetim kurulu Başkanı Nureddin Ayyıldız Dündar’dan ilçedeki mevcut sosyal sorunların çözümü konusunda destek ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca ilçede uyuşturucu, hırsızlık, ihtiyaç sahibi ailelerin sorunları, devlet hastanesi acil bölümünde iyileştirilme, eski devlet hastanesinin sağlık alanı için tekrar yapılması gibi sorunların çözümü konusunda gereğinin yapılmasını Kaymakam Dündar’dan rica eden heyet  Dündar’a görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kaymakam Tekin ise, Midyat’ın mevcut sorunlarını tüm kurum ve STK’larla istişare ederek çözümü konusunda gayret göstereceklerini söyledi.

Dündar ilk iş olarak kömür dağıtımı konusunda adil bir şekilde gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara verilmesi için bir çalışma başlattıklarını;torba liste şeklinde değil ailelerin ev, gelir ve hane halkı durum ve sayısı dikkate alınarak dağıtım yapılacağını ifade etti.

Dündar, ayrıca STK’ların herhangi bir konuda özel olarak kendisine ulaşmalarını ve sorunları dile getirmelerini sözlerine ekledi.

Haber- Fotoğraf: Sülayman Tunç