Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Bayram namazı çıkışı vatandaşlarla bayramlaştı. Şahin, çocukların bayramını kutlayarak onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram namazını Ulucami Mahallesi’nde bulunan Binbaşı Abdurrahman Efendi Camiinde kıldı. Cami çıkışında cami cemaati ile tek tek tokalaşarak bayramlaşan Şahin, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi.

Şahin, bayramın Müslümanlar arasında sevgi, saygı, kardeşlik duygularının pekişmesine, birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesine vesile olduğunu vurguladı.

Başkan Şahin, daha sonra aile kabristanına geçerek burada vefat eden akrabalarının ve annesinin mezarını ziyaret ederek dua etti. Bayramlaşmaya gelen çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocukların bayramlarını kutlayan Şahin, onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

Gölcük mahallesinde bulunan Cevat Paşa Cami Sosyal Tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan, Şahin, daha sonra, Şahinler konağında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.