MARDİN - Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) yetkilileriyle bir araya geldi.

Başkan Şahin, Midyat’ın geleceğe dönük planlamalar için Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) yetkilileriyle ile bir araya geldikleri söyledi.

MARSU yetkilileri ile İlçenin var olan sorunlarını konuşup, çözümü için planlamalar yaptıklarını kaydeden Şahin, “MARSU Daire başkanlarımız ile birlikte ilçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaları ve yapılacak olan projelerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Başkan yardımcılarımızın ve Birim Müdürlerimizin görüşlerini aldık, istişareler yaptık. Birlikte daha da güçlü bir şekilde ilçemize ve kırsal mahallelerimize en iyi hizmetleri götürmek için gayret gösteriyoruz.” Dedi.

Toplantıya,  MARSU Genel Müdürü Eşref Dağdelen, MARSU Genel Müdür yardımcısı Sadullah Turgut, MARSU Plan Proje Yatırım Müdürü Kazım Yarbay, Kırsal Yollar Daire Başkanı Sinan Yıldırım, Midyat Belediye Başkan yardımcıları, Şehmus İleri, Metin Kutlu ve birim müdürleri katıldı.