MARDİN– Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Bağlar, Cumhuriyet ve Gölcük mahallelerini ziyaret ederek, yapımı tamamlanan finişerli asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Midyat Belediyesi, daha kaliteli ve konforlu ulaşım ağı için başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, Belediye birim Müdürleriyle, çalışmaları birlikte yerinde inceledi.

Midyat – Mardin karayolunda, yürüttüğü yol yapım çalışmalarının ardından, Cumhuriyet Mahallesinde yapılan, kaldırım ve parke çalışmalarında inceleyerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Hemşehrilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli olduğunu belirten Başkan Şahin, “Amacımız, mahallelerimizin yol standardını yükseltmek, Midyat’ta daha rahat ve konforlu yollar sunmaktır. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarımız program dahilinde devam ediyor. Midyat – Mardin karayolunda ve ilçe genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde yürüttüğümüz yol yapım çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Mahallesinde Batman Bulvarında kaldırım ve parke çalışmaları, yine Cumhuriyet ve Yeni Mahallelerimizde çocuk parkı yapıldı. Gölcük mahallemizde yöresel ürünlerin satışa sunulacağı modern pazar yeri yapılıyor. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalarıyla mahallelerinin yeni bir görünüme kavuştuğunu belirten Şerif Akıncı simli esnaf ise, Cumhuriyet mahallelerinde yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e teşekkür etti.

Akıncı, “Belediye Başkanı Veysi Şahin, büyük hizmet yapıyor, küçük hizmetler yapmıyor. Çarçur edilen ve talan edilen yerleri geri alıyor, vatandaşa veriyor. Kendi görevini layıkıyla yapıyor. Midyat ilçemize yakışan bir başkanımız var.” Şeklinde konuştu.