MARDİN  - Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, belediye tarafından yapımı devam eden yeni hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Şehir içerinde kalan ve kiralık olan Midyat Belediyesi Makina İkmal Tesisleri’nde, yeni yapılan Kademe Kampüs’ ünde ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Makine İkmal Belediye Kampüsü’nün günün şartlarına uygun ihtiyaca cevap vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Veysi Şahin, "Makina İkmal Birimimizin olduğu alan eski şehir içinde ve kiralık olarak hizmet veriyor. Buradaki çalışma ortamları son derece olumsuz ve kötüydü. Özellikle kış aylarında arkadaşlarım çok soğuk şartlar altında o çalışmaları yürütüyorlardı. Birimlerimizin tamamını yeni makina ikmal bölümüne taşınacak. Bütün birimlerimize burada günün şartlarına uygun rahat çalışma ortamlarını içeresinde çalışacaklar. Her türlü ekipmanın olacağı, uygun programlı planlı güzel bir tesisi Midyat Belediyesi'ne kazandırmış olduk. Çok kıssa bir sürede projelendirdik, ihaleye çıktık ve kıssa bir sürede tamamlanma aşamasına geldi. Önümüzdeki ay hizmete girecek. 83 bin metrekare alan üzerinde yapılan Belediye Hizmet Kampüsü'ndeki atölye ve idari binanın modern şartlara ve çalışma şemasına uygun dizayn edildi." ifadesini kullandı.

Başkan Şahin daha sonra yeni Akçakaya mahallesinde ve Yeni mahallede bulunan sosyal hizmet binaları ile inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Şahin’e Belediye Başkan yardımcıları, Servet Yücel Oğuz, Şehmus İleri, Metin Kutlu ile Abdurrahim Çelik eşlik etti.