Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yaptığı toplantının akabinde esnafları ziyaret etti.

Başkan Veysi Şahin, Belediye Başkan yardımcıları, Servet Yücel Oğuz, Şehmus İleri, Metin Kutlu, Abdürrahim Çelik, birim Müdürleri ile Kent Müzesinde istişare, değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda, basına kapalı olarak gündem ilişkin yapılan, yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.   

Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra, Ulucami, Ortaçarşı ve Yeni Mahallede esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Tekin Dündar’ında eşlik ettiği esnaf ziyaretinde, çarşıda bulunan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Şahin, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Bazı aileler ise Başkan Şahin ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Şahin, çeşitli hediyeler vererek yakında ilgilendi. Yolda karşına çıkan vatandaşlara tokalaşan Başkan Şahin ve Kaymakam Dündar, esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek bol kazançlar diledi. Sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Şahin, Halkla bütünleşerek yapılacak olan hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını düşündüğünü, Zaman zaman esnafı ziyaret edip onların çayını içerek, problemlerini ve beklentilerini dinlediklerini, çalışmalarının ve projeleri hakkında bilgi vermek için fırsat buldukça esnafla buluştuğunu kaydetti.

Esnaflar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti getirerek Başkan Şahin ve beraberindeki ekibine teşekkür ettiler.

Midyat Gundem / Yusuf Erol