Mardin’in Midyat ilçe Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Çelik refakatinde hastanede ziyaretlerde bulunan Şahin,  hasta yakınları ile de sohbetlerde bulunarak istek, dilek ve temennilerini dinleyerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Şahin, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, vatandaşların iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de yanlarında olduklarını ifade ederek, bu ziyaretleri rutin hale getirdiklerini kaydetti.

Bulduğu her fırsatta hasta ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Şahin, "Bizler hastanelerde yatan vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklı günlere dönmeleri için onlara moral vermek, yalnız olmadıklarını hissettirmek, ihtiyaç duydukları desteği sağlamak için buradayız ve yanlarındayız. Ben bu bağlamda gece, gündüz demeden görevlerini yapan hastane personellerimize, doktorlarımıza, hastane yönetimimize hastalarımıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.