Başkan Şahin’den, Ramazan mesajı

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayını hep birlikte huzur içinde tamamladık. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun.

Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe olan inancımızı her koşulda korumalıyız. Halkımızı ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramlarda barışın ve hoşgörü kavramının egemen olması için caba göstermeli, toplumun uzlaşma kültürünü benimsemesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. 
Bu gelenek ve göreneklerimizi kuşaktan kuşağa aktarmamız için toplum olarak bu güzellikleri yaşamalı ve paylaşmalıyız. Ramazan bayramın, İslam coğrafyasında akan gözyaşı ve kanın dinmesi için bir vesile olmasını dilerim. Bu yönde hep birlikte dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başta İslam Aleminin Ramazan Bayramınızın en içten duygularımla kutluyor, Ramazan bayramının, Midyat ilçemize, ülkemize, bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."