Kasr-ı Nehroz Otel Müdürü Abdullah Çimen Midyat’ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kahvaltı programına Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İş, yönetim kurulu üyeleri, ulusal ve yerel medya temsilcileri ve yazarlar katıldı.

 “İlçemizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz”

Gazetecilerin önemli bir görev üstlendiklerini belirten Kasr-ı Nehroz Otel Müdürü Abdullah Çimen, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

“Zor şartlar altında görev yapan gazeteci dostlarımız ile bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak istedik. Toplumların bilinçlenmesi ve gelişmesi için çalışan, kamunun menfaatleri için doğru ve objektif habercilik yapan değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan siz basın mensuplarımızın emeği çok büyük. İlçemizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Kasr-ı Nehroz Oteli olarak kapımız her zaman sizlere açıktır. Bu duygularla tekrar gününüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Midyat EMITT Fuarında

Kasr-ı Nehroz Otel Müdürü Abdullah Çimen konuşmasının devamında yapmış olduğumuz girişimler sonucunda bir müjdelerinin olduğunu bu sene yapılacak olan EMITT fuarında Midyat’ın tek stantta temsil edileceği ve Midyat’ın en iyi şekilde tanıtılması konusunda ellerinde gelen bütün gayreti göstereceklerini belirtti. İlçenin turizm potansiyelinin çok yüksek olduğu ve bu doğruldu da Midyatlı İdareci, Esnaf ve vatandaşların Midyat’ı en iyi şekilde tanıtılması konusunda herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını gerektiğini söyledi.

Gazeteciler adına bir konuşma yapan Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İŞ ise, Sıcak bir ortamda geçen program dolaysıyla gazetecileri unutmayıp ve onları en güzel şekilde ağırlamalarından ötürü Otel Müdürü Abdullah Çimen ve Kasr-ı Nehroz Oteli ailesine teşekkür etti.

Midyat Gündem Com'u Google News'te takip edin

YouTube Kanalımıza Abone Olun Bizi Tekip Edin

facebook'ta bizi takip edebilirsiniz

twitter'da bizi takip edebilirsiniz