Midyat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, caddeleri süpürmekle kalmıyor, kaldırımları da su ile yıkıyor.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in talimatlarıyla, başlatılan temizlik çalışmaları, esnaf ve vatandaşın gece saatlerinde yapılması halkı memnun ediyor.

Basın Ve Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada ise, Midyat Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince, havaların ısınmasıyla birlikte çarşı merkezindeki ana caddelerde kaldırımlar ve yollar tazyikli su ile yıkandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, “Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Midyat Belediyesi, Temizlik işleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından çarşı merkezinde yol ve kaldırım temizliği yapılmaktadır. Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarda ekipler, çarşı merkezindeki ana caddelerde kaldırımları ve yolları tazyikli su ile yıkayarak temizleniyor. Kent genelinde koordineli bir şekilde yürütülen temizlik çalışmalarının devam ediyor.”

Doğalgaz çalışmalarının da aralıksız sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, “doğalgaz çalışmalarının yürütüldüğü sokak ve caddelerde toz kalkmaması için yoğun bir şekilde sulama yapılmakla birlikte geçici olarak asfalt yama işlemi de yapılmaktadır. Doğalgaz hattı döşenen bölgede, borulara deneme amaçlı doğalgaz verileceği için de geçici süre ile asfalt yama işlemi yapılmaktadır. Temiz bir çevre için yoğun bir çalışma içindeyiz. Kentimizin temiz ve insanlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamların sürümeleri amacıyla çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. “